CTA arrow

Nieuw forum

Naar forum algemeen
 1. Geplaatst op 27-01-2003 03:14:26

  Het nieuwe forum is beschikbaar. Heb je hier opmerkingen over of aanvullingen op laat het dan hier weten?

  Dit forum vervangt de oude rubriek vraag en antwoord. Vaste gebruikers en bezoekers van die rubriek merkten de laatste tijd dat er in vraag en antwoord veel niet ter zake doende berichten geplaatst werden. Door bezoekers actief te laten inloggen hebben we dit probleem opgelost. Misbruik zal niet meer worden getolereerd.

  groeten namens de redactie.

 1. Als ik eerlijk mag zijn vond ik de andere berichtensite overzichtiger dan dit hoor !! Maar wel slim dat je je tegenwoordig aanmoet melden maar jah of je klieren hiermee tegengaat is een tweede want het is ook makkelijk een valse postcode ofzo optegeven

  Maar het ziet er wel ontzettend netjes uit moet ik zeggen

  Groetjes Mandy

  Geplaatst op 27-01-2003 03:14:34

 2. Aan de redaktie. Ik had gister een vraag gesteld onder KNO en kreeg net een mailtje dat ik een reaktie had daarop. Maar nu weet ik even niet hoe ik dat antwoord moet opzoeken. Ik had de link ingetypt, maar die werkte dus niet. Jammer, want het was best een serieuze vraag. Hoe vind ik nu mijn antwoord? Groetjes, Marion.

  Geplaatst op 27-01-2003 03:15:26

 3. Hoi Marion

  Misschien is het een idee om je vraag hier nog een keer te stellen het is ook makkelijker terug vinden zo

  Groetjes Mandy

  Geplaatst op 27-01-2003 03:16:15

 4. Nou, ik had de vraag gelukkig ook opgeschreven, dus hier komt het! Ik had het zo geformuleerd: Hallo, ik ben Marion, 49 jaar en ben, zover ik weet, vanaf mijn 6e jaar aan mijn linkeroor doof. Nu had ik iets gehoord en gelezen over Cochleaire Implantatie(IC). Nu wil ik graag weten of dat ook wordt toegepast als je éénzijdig doof bent en of er iemand ervaring heeft met zo\'n implantatie. Ik hoop op een reaktie! Groetjes, Marion. Dit was dus mijn vraag. Nogmaals groetjes, Marion.

  Geplaatst op 27-01-2003 17:53:25

 5. die andere was zeker overzichtelijker dit is erg wennen en ik kan nog niet alles vinden maar ja dat komt wel hij ziet er erg gaaf uit dat wel.

  groetjes saskia

  Geplaatst op 28-01-2003 18:14:35

 6. Ik ben het eens met de vorige reacties: het ziet er mooi uit, maar is veel minder overzichtelijk en echt even wennen.
  Ik vind het jammer dat er geen pagina is met de meest recente vragen, en ook dat je voor de iedere reactie een nieuwe pagina moet openen. (Ik heb helaas geen kabel, en een 28.8 kb/sec-modem). Dat maakt het minder gebruikersvriendelijk en daarom motiveert het mij minder om alles te lezen en/of een reactie te geven.
  Verder woon ik in het buitenland, en heb ik dus een valse postcode moeten geven om in te kunnen loggen...

  Geplaatst op 29-01-2003 22:42:04

 7. Ik vind het heel goed dat je nu moet inloggen, maar ik vind het er niet overzichtelijker op worden. Nu moet je eerst een rubriek aanklikken, terwijl ik het juist zo leuk vond dat je meteen alle vragen zag, en bij de vraag meteen een overzicht van alle antwoorden. Ik moet nu veel meer aanklikken, niet overzichtelijk...beetje jammer...het inloggen prima idee!

  Geplaatst op 30-01-2003 23:25:47

 8. Hoi,
  het zou nog mogelijk zijn om naar de oude pagina vraag en antwoord te gaan. Ik had mijn vragen daar ook gesteld, maar hoe kom ik nu daar?

  Groetjes Diana.

  Geplaatst op 04-02-2003 02:53:31

 9. Via de homepage (spotlight) vind je de link naar de oude rubriek 'vraag en antwoord'.

  redactie

  Geplaatst op 04-02-2003 10:23:04

 10. Kunnen jullie s.v.p. weer zo'n bladzijde maken met de laatst gestelde vragen? Dat is zo veel overzichtelijker voor vaste 'klanten'.
  En ook zou ik het handig vinden als je een antwoord geeft, dat je de vraag kunt zien, evenals de evt. al gegeven antwoorden, zodat je niet in herhaling hoeft te vallen en de vraag accuraat kunt beantwoorden.

  Geplaatst op 08-02-2003 01:41:52

Wist je dat?

Knieprothese plaatsen

Een kunstknie O-benen en X-benen kan verhelpen? De meeste mensen weten dat voornamelijk 65-plussers een nieuwe knie nodig hebben vanwege pijn door slijtage. Minder bekend is dat een kunstknie soms ook geplaatst wordt om stabiliteitsproblemen op te lossen. Met behulp van een kunstknie wordt het gewicht dat op de knieën drukt weer gelijkmatiger verdeeld.  

Lees meer over de kunstknie

Wist je dat?

Keizersnede

Bij sommige zwangere vrouwen al voor de bevalling gekozen wordt voor een keizersnede? De redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld dat de placenta voor de opening van de baarmoeder ligt of dat de bekken van de moeder te klein zijn voor het hoofdje van de baby. In eerste instantie geven artsen altijd de voorkeur aan een vaginale bevalling, want een keizersnede heeft  een groter risico op complicaties.

Lees hier alles over de keizersnede