CTA arrow

Benauwdheid.

Naar forum longziekten
  1. Geplaatst op 08-05-2009 13:57:54

    Hallo,In juni2008 heb ik een lobectomie ondergaan.De uitslag was kwaadaardig maar nabehandeling of chemo was niet nodig.Ik blijf onder kontrolle en steeds is alles goed, gelukkig.Echter bij het minste zuchtje wind wordt ik verkouden en krijg het dan erg benauwd.Mijn neus zit dicht en ik blijf maar hijgen omgenoeg lucht te krijgen.Ik heb dat bij de laatste kontrolle aangegeven maar het schijnt normaal te zijn.Ik maak me echter zorgen dat er toch iets niet goed is. Is dat terecht?

Wist je dat?

Dossier Stoma: van stomaoperatie tot stomaverzorging

Een stoma er ongeveer net zo uit ziet als het slijmvlies van je wang? Een stoma is een kunstmatige uitgang van je darmen of je urinewegen op je buik. Ben je benieuwd hoe de aanleg van een stoma in zijn werk gaat, wat de eventuele complicaties kunnen zijn en wat voor stomaopvangsystemen er bestaan? Lees dan meer in het dossier Stoma – van stomaoperatie tot stomaverzorging.

Wist je dat?

Malnucare: als eten een zorg wordtEr specialistische zorg beschikbaar is bij ondervoeding? Is eten een zorg voor jou, of maak je je zorgen om familie? Eet je wel voldoende? Of heb je misschien moeite om je eten weg te krijgen? Bij Stichting Malnucare kun je terecht met deze vragen. MalnuCare is een informatie- en behandelcentrum bij (dreigende) ondervoeding. Iedereen kan hier terecht wanneer eten een zorg wordt. De diëtisten van Malnucare geven adviezen om ondervoeding te voorkomen en indien nodig te behandelen. 

Malnucare- als eten een zorg wordt

- advertorial -