CTA arrow

Beste longspecialist in Nederland -> long fibrosis

Naar forum longziekten
 1. Geplaatst op 05-05-2010 19:24:07

  Hallo, mijn vader die zelf op Aruba woont heeft long fibrosis. Hij gaat steeds achteruit. We willen hem naar Nederland overbrengen voor onderzoek en behandeling en zijn daarom op zoek naar een goeie longspecialist hier in Nederland. We waarderen heel erg uw medewerking.
  Alvast bedankt! J. Wever

  Er hebben nu al meer dan 78 personen mijn bericht gelezen maar helaas geen reactie. AJB als iemand een goeie longspecialist kent laat me even weten. Dank u

 1. Hallo

  Om er twee te noemen:
  VUMC in Amsterdam dr.A. Boonstra en dr.A.Vonk-Noordegraaf.

  Groeten jan clabbers orthopeed/kno/heelkunde

  Geplaatst op 05-08-2010 16:44:02

 2. Toevallig kwam ik je bericht tegen. Ik ben zelf pas geopereerd aan mijn longen (longkanker, nu alles goed) en ik kan je twee longartsen adviseren : Dr. J. Annema, werkzaam bij het LUMC in Leiden, en zijn vrouw, Dr.D.Annema-Schmidt, werkzaam in Bronovo in Den Haag. Wanneer zij menen dat een andere longarts beter met de kwaal van je vader zou kunnen werken dan zullen zij je dat zonder meer laten weten. Ik zou, als ik jou was, beginnen met te bellen naar Bronovo en te vragen naar Dr. Annema-Schmidt en met haaar, altijd mogelijk , te overleggen.

  Het telefoonnummer van Bronovo is 070=3124141.
  Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb. Niet geprobeerd is niet geweten!! Ik sta voor beiden in.
  Groeten, Tineke van Brandwijk

  Geplaatst op 28-09-2010 17:18:22

Wist je dat?

Gipsverband

Een gipsverband pas na 48 uur hard is geworden? Als je een arm of been hebt gebroken en in de gipskamer bij de spoedeisende hulp een gipsverband hebt gekregen, is het dus belangrijk de eerste 2 dagen voorzichtig te zijn.

Lees meer over een gipsverband of gebroken botten

Vragen over sondevoeding?

Lisette van Os

Heb je een vraag over sondevoeding? Maak je je zorgen over eventuele ondervoeding bij jezelf of een naaste? Stel dan je vraag dan in de vraag- en antwoordrubriek Sondevoeding op Gezondheidsplein. Lisette van Os, diëtist bij stichting Malnucare, beantwoordt hier je vragen.

Stel hier gratis je vraag!