CTA arrow

Beste longspecialist in Nederland -> long fibrosis

Naar forum longziekten
 1. Geplaatst op 05-05-2010 19:24:07

  Hallo, mijn vader die zelf op Aruba woont heeft long fibrosis. Hij gaat steeds achteruit. We willen hem naar Nederland overbrengen voor onderzoek en behandeling en zijn daarom op zoek naar een goeie longspecialist hier in Nederland. We waarderen heel erg uw medewerking.
  Alvast bedankt! J. Wever

  Er hebben nu al meer dan 78 personen mijn bericht gelezen maar helaas geen reactie. AJB als iemand een goeie longspecialist kent laat me even weten. Dank u

 1. Hallo

  Om er twee te noemen:
  VUMC in Amsterdam dr.A. Boonstra en dr.A.Vonk-Noordegraaf.

  Groeten jan clabbers orthopeed/kno/heelkunde

  Geplaatst op 05-08-2010 16:44:02

 2. Toevallig kwam ik je bericht tegen. Ik ben zelf pas geopereerd aan mijn longen (longkanker, nu alles goed) en ik kan je twee longartsen adviseren : Dr. J. Annema, werkzaam bij het LUMC in Leiden, en zijn vrouw, Dr.D.Annema-Schmidt, werkzaam in Bronovo in Den Haag. Wanneer zij menen dat een andere longarts beter met de kwaal van je vader zou kunnen werken dan zullen zij je dat zonder meer laten weten. Ik zou, als ik jou was, beginnen met te bellen naar Bronovo en te vragen naar Dr. Annema-Schmidt en met haaar, altijd mogelijk , te overleggen.

  Het telefoonnummer van Bronovo is 070=3124141.
  Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb. Niet geprobeerd is niet geweten!! Ik sta voor beiden in.
  Groeten, Tineke van Brandwijk

  Geplaatst op 28-09-2010 17:18:22

Wist je dat?

Dossier Hoofdpijn bij menstruatie: Wanneer is er sprake van menstruele migraine? Menstruatie een trigger kan vormen voor het ontstaan van migraine? Dit heeft te maken met je veranderende hormoonspiegel. Maar wanneer wordt er nu echt gesproken over menstruele migraine? En klopt het dat de migraineaanvallen dan heviger en moeilijker te behandelen zijn? Dat en meer lees je in het dossier Hoofdpijn bij menstruatie op Gezondheidsplein. Weten wat je te wachten staat, kan je helpen begrijpen waarom hoofdpijn optreedt en -nog belangrijker- het kan je handvaten geven om te bepalen hoe je er vanaf kunt komen. Lees snel verder! 

Wist je dat?

Herniaoperatie

Jaarlijks ongeveer 11.000 herniaoperaties worden uitgevoerd? Hiervan worden er ruim 9000 door neurochirurgen gedaan. Als de diagnose hernia gesteld is, wordt meestal niet meteen overgegaan op een operatie. Eerst wordt zes weken aangekeken of de hernia vanzelf of met fysiotherapie-oefeningen verdwijnt. Is dit niet het geval? Dan wordt pas ingegrepen.

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n ingreep in zijn werk gaat? En hoe het herstel na de operatie verloopt? Lees dan onze behandeling herniaoperatie