CTA arrow

Hoest die niet over gaat

Naar forum longziekten
 1. Geplaatst op 28-11-2009 10:22:36

  In augustus 2008 ben ik van de een op de andere dag heel erg gaan hoesten. Men dacht aan kinkhoest (onderzoek naar gedaan) maar dit was het niet.
  Nu 15 maanden verder hoest ik nog steeds elke dag. Soms heb ik een redelijke dag dat ik minder hoest maar het begint zodra ik mijn bed uitstap. Ook geef ik groen slijm op wat vooral boven in de keelholte zit. In mijn idee wordt het hoesten veroorzaakt door een soort kriebel in neus en keel.
  Vooral veel praten geeft problemen als heesheid en moeten kuchen. Al vele onderzoeken gehad maar men komt er niet uit.
  Herkent iemand dit en is er een oplossing voor gevonden dan graag een reactie
  heel erg bedankt
  annewil

 1. Hai, mijn dochtertje hoest ook zo vreselijk. Ik heb de tip gekregen

  1 ui klein snijden
  suiker erover heen
  afdekken met folie en na 6 uur heb je 1 eetlepel sap.

  Gewoon opdrinken. Helpt goed.

  Vr. gr. Emmy

  Geplaatst op 23-12-2009 00:41:42

Proefpersoon bij medisch onderzoek?

Proefpersoon bij medisch onderzoek?

Een 'proefpersoon' is iemand die vrijwillig een medicijn of een nieuwe behandelingsmethode test voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kan gekeken worden of de nieuwe medicatie/ behandeling een verbetering is ten opzichte van de reguliere behandeling. Maar wat houdt deelname aan een medisch onderzoek nu precies in? Wat zijn je rechten en plichten? En staat er een financiële vergoeding tegenover? Dat en meer lees je in het dossier proefpersoon bij medisch onderzoek >>

Wist je dat?

Heb je last van psychosen, schizofrenie of waanbeelden? Of heb je het idee dat iemand in je naaste omgeving hiermee te maken heeft? In de vraag- en antwoordrubriek 'Psychosen' op Gezondheidsplein kun je terecht met al je vragen. Wacht niet langer en stel ook een vraag. De experts van Psychosenet staan klaar om je vragen te beantwoorden. 

Of kijk voor meer informatie op Psychosenet.nl