CTA arrow

Wazig zien en winderigheid

Naar forum maag-darm-lever
 1. Geplaatst op 01-03-2011 22:33:27

  hallo allemaal,
  Sinds een aantal jaren heb ik erg last van mijn darmen soms heb ik zulke krampen dat ik er flauw van val. Sinds een paar maanden heb ik bijna elke dag wel buikpijn op een moment van de dag, en wat ik heel erg vervelend vind is dat er veel winderigheid bij komt kijken. Ook heb ik sinds een tijdje dat ik heel wazig zie niet elke dag, en ik voel me eigen weg trekken ik val niet echt flauw maar voel me eigen wel langszaam weg trekken. Ik heb pas een darm onderzoek gehad omdat ik met spoed ben opgenomen omdat ik bloed verloor uit me darmen. Ik heb niet de ziekte van Crohn maar heeft iemand dezelfde klachten als mij? dus last van je darmen wazig zien en weg vallen. Ik zou graag reacties van jullie horen uit mijn onderzoeken is niks gekomen en ze zeggen dat ik een spastische darm heb maar heb duspatel gebruikt en dat hielp niet ik moet nu vezels gaan slikken ook ben ik heel erg snel moe

 1. dit heb ik ook gehad, heb een darm/lever onderbuik/bovenbuik onderzoek gehad ,ze zijn in de darmen geweest.Maar ondat ik ook rugklachten had ben ik verder gaan zoeken en kwam ik terecht bij een orthomanele therapeut die sickez deed en die kwam er achter dat ik een bekkenscheefstand had, daarna waren al mijn klachten weg.

  Geplaatst op 03-03-2011 12:46:06

 2. Beste Mandy

  Ik herken je klachten en heb hetzelfde, gelukkig niet flauwgevallen maar de rest wel. Ik was zo blij jouw bericht te lezen, aangezien ik dacht dat ik voor gek wordt verklaard of zo. Ik heb wel een maagklep, die niet optimaal werkt, en slik omeprazol. Maar mijn problemen zijn niet weg. Heb inmiddels ook de orthomanueel bezocht en heb behandelingen gehad, maar zonder resultaat. Nu ben ik doorverwezen naar een MDL arts. Ik hoop dat ze iets vinden, want het beheerst mijn leven al een jaar. Hoe gaat het nu met je ?
  gr
  loeb

  Geplaatst op 08-08-2011 14:05:00

Wist je dat?

Heb je last van psychosen, schizofrenie of waanbeelden? Of heb je het idee dat iemand in je naaste omgeving hiermee te maken heeft? In de vraag- en antwoordrubriek 'Psychosen' op Gezondheidsplein kun je terecht met al je vragen. Wacht niet langer en stel ook een vraag. De experts van Psychosenet staan klaar om je vragen te beantwoorden. 

Of kijk voor meer informatie op Psychosenet.nl

Wist je dat?

Dossier Behandelingen en therapiemogelijkheden bij borstkanker

Er verschillende behandelingen en therapieën mogelijk zijn bij borstkanker? Meestal wordt borstkanker behandeld met een combinatie van verschillende behandelingen. Wat houden deze precies in? En wat gebeurt er na deze behandelingen? Dat lees je in het dossier Behandeling en therapiemogelijkheden bij borstkanker. Ook komt er aan bod wanneer je in aanmerking kunt komen voor een borstreconstructie of een borstprothese.