CTA arrow

Manklopen, door heup zakken en vallen

Naar forum orthopedie
  1. Geplaatst op 12-09-2005 22:45:45

    Mijn dochtertje van 1,5 jaar zakt sinds een kleine week door haar heup. Dit is niet elke dag en het duurt ook maar een half uur ongeveer. Ze zakt door haar heup, loopt mank en valt continu. Dit gaat dan geleidelijk beter totdat het weg is en dan ook ineens 2 dagen wegbleeft bijvoorbeeld. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?

  1. Ik denk dat een bezoekje aan de huisarts hier wel op zijn plaats is.Wat het kan zijn weet ik zo ook niet te zeggen,maar normaal is het niet lijkt me.

    Geplaatst op 13-09-2005 12:02:57

  2. Hier kan ik maar een ding op zeggen. Ga er mee naar de huisarts. Via een computer is het niet mogelijk op vast te stellen wat het is en elke suggestie kan je op het verkeerde been zetten. Laat je door de huisarts niet met een kluitje in het riet sturen en laat er een deskundige (kinderarts) maar kijken.

    Geplaatst op 13-01-2006 08:38:48

Wist je dat?

Knieprothese plaatsen

Een kunstknie O-benen en X-benen kan verhelpen? De meeste mensen weten dat voornamelijk 65-plussers een nieuwe knie nodig hebben vanwege pijn door slijtage. Minder bekend is dat een kunstknie soms ook geplaatst wordt om stabiliteitsproblemen op te lossen. Met behulp van een kunstknie wordt het gewicht dat op de knieën drukt weer gelijkmatiger verdeeld.  

Lees meer over de kunstknie

Meer informatie over een stoma nodig?

Stoma

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar informatie over de aanleg van een stoma en wil je bijvoorbeeld ook weten welke verschillende soorten stomaopvangsystemen er bestaan? Bekijk dan het uitgebreide dossier over het stoma: dossier Stoma – van stomaoperatie tot stomaverzorging, met handige verzorgingstips! Zowel de verschillende soorten stoma's als het proces van aanleggen wordt uitgebreid beschreven.