CTA arrow

Manklopen, door heup zakken en vallen

Naar forum orthopedie
  1. Geplaatst op 12-09-2005 22:45:45

    Mijn dochtertje van 1,5 jaar zakt sinds een kleine week door haar heup. Dit is niet elke dag en het duurt ook maar een half uur ongeveer. Ze zakt door haar heup, loopt mank en valt continu. Dit gaat dan geleidelijk beter totdat het weg is en dan ook ineens 2 dagen wegbleeft bijvoorbeeld. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?

  1. Ik denk dat een bezoekje aan de huisarts hier wel op zijn plaats is.Wat het kan zijn weet ik zo ook niet te zeggen,maar normaal is het niet lijkt me.

    Geplaatst op 13-09-2005 12:02:57

  2. Hier kan ik maar een ding op zeggen. Ga er mee naar de huisarts. Via een computer is het niet mogelijk op vast te stellen wat het is en elke suggestie kan je op het verkeerde been zetten. Laat je door de huisarts niet met een kluitje in het riet sturen en laat er een deskundige (kinderarts) maar kijken.

    Geplaatst op 13-01-2006 08:38:48

Vragen over ondervoeding of medische voeding?

Heb je vragen over ondervoeding, eet- of slikproblemen of over sondevoeding? Stel je vraag dan aan Lisette van Os, diëtist bij stichting Malnucare. Zij beantwoordt je vragen in de vraag- en antwoordrubriek op Gezondheidsplein.

Wist je dat?

Chemotherapie

Chemotherapie altijd per patiënt op maat wordt samengesteld? De chemokuren bestaan namelijk uit het toedienen van verschillende medicijnen die de celgroei van tumoren moeten tegengaan. Aangezien tumoren verschillen, is ook de samenstelling van de chemo per patiënt verschillend. De therapie wordt ingezet om kanker te genezen, als aanvullende behandeling om terugkeer te voorkomen of om de symptomen van kanker te verlichten wanneer genezing niet meer mogelijk is. 

Lees meer over de behandeling van kanker met chemotherapie