CTA arrow

Bloed uit penis

Naar forum seksuologie
  1. Geplaatst op 16-01-2005 23:19:32

    Een vriend van mij vertelde dat hij bij het vrijen bloed heeft verloren nou ben ik erg benieuwd wat dit zou kunnen zijn.

    Groetjes kaarrr

  1. misschien door beschadiging van de huid, dit kan gebeuren als het wat stroef ging of als het er wat wild aan toe ging.
    Als het uit de plasbuis komt of als het vaker gebeurt is een bezoekje aan de huisarts wel verstandig.

    Geplaatst op 08-02-2005 19:53:53

Wist je dat?

Beroerte

Veel ziekenhuizen een gespecialiseerde afdeling hebben voor patiënten met een beroerte? Dit wordt ook wel een ‘stroke-unit’ genoemd. Nadat een patiënt binnenkomt op de spoedeisende hulp kan direct met een CT-scan de oorzaak van de beroerte worden achterhaald: een herseninfarct of een hersenbloeding. Het is belangrijk om de oorzaak te weten, want een infarct wordt anders behandeld dan een bloeding.

Lees meer over een herseninfarct.

Wist je dat?

Keizersnede

Bij sommige zwangere vrouwen al voor de bevalling gekozen wordt voor een keizersnede? De redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld dat de placenta voor de opening van de baarmoeder ligt of dat de bekken van de moeder te klein zijn voor het hoofdje van de baby. In eerste instantie geven artsen altijd de voorkeur aan een vaginale bevalling, want een keizersnede heeft  een groter risico op complicaties.

Lees hier alles over de keizersnede