CTA arrow

Hieronder vind je meer informatie over het medicijn Penidural en het werkzame bestandsdeel: Benzathinebenzylpenicilline.

Generieke naam

Benzathinebenzylpenicilline

Firma

Yamanouchi Pharma B.V. Leiden Pharma B.V. Leiderdorp

Vragen over Penidural

Zijn er medicijnen tegen vervelend dromen en onrustige benen?

Al vele jaren word ik \'s nachts om regelmatig wakker en moet dan mijn bed uit. De ene keer is de oorzaak de zoggenaamde onrustige benen of vervelende dromen waarvan ik door afleiding een half uurtje moet bijkomen. Dit heb ik zeker al 15 jaar (praktisch iedere nacht). Dit komt niet door spanningen, want ik geniet al een paar heerlijke jaren van de vut! Voor de rusteloze benen heeft een arts rivotril O,5 clonazepam voorgeschreven. Een enkele keer dacht ik dat het hielp, maar nacht voor nacht gaan de klachten door en zit ik 3 of 4 keer per nacht in de huiskamer. Gevolg: \'s ochtends nooit echt uitgerust, maar overdag kan ik me redelijk handhaven.

Vraag: zijn er medicijnen tegen vaak (vervelend) dromen en zijn er medicijnen tegen de onrustige benen?

Antwoord bekijken

penidural injectie

Kan je door jarenlang gebruik immuun worden voor deze stof?

Antwoord bekijken

Hoe lang moet ik doorgaan met penidural ?

Hallo, Op mijn 16e heb ik acuut reuma gehad met als gevolg knobbeltjes op de hartkleppen. Sinds die tijd gebruik ik elke maand penidural als profylaxe. Inmiddels ben ik 43. Hoe lang is het aan te bevelen om hier nog mee door te gaan ? Met vriendelijke groet, Arie Blonk

Antwoord bekijken

penudural/tandarts

ik wilde vragen of je ook een penudural injectie krijgt voordat je naar de tandarts gaat dat beweerd een collega van mij omdat hij een angst voor de tandarts heeft maar dat heeft toch niets met penudural te maken zo noemt hij het ik ken het middel alleen voor andere kwalen.<br>bijvoorbaad dank.<br>e.s

Antwoord bekijken

migraine?

Mag Perdolan,de tabletten, ook gebruikt worden als pijnstiller voor migraine of raden jullie iets anders aan?

Antwoord bekijken

Wist je dat?

Keizersnede

Bij sommige zwangere vrouwen al voor de bevalling gekozen wordt voor een keizersnede? De redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld dat de placenta voor de opening van de baarmoeder ligt of dat de bekken van de moeder te klein zijn voor het hoofdje van de baby. In eerste instantie geven artsen altijd de voorkeur aan een vaginale bevalling, want een keizersnede heeft  een groter risico op complicaties.

Lees hier alles over de keizersnede

Wist je dat?

Prescan voert medische onderzoeken uit zoals MRI-scans en CT-scans.

Je bij Prescan zonder verwijzing van je huisarts of specialist een MRI-scan kan laten maken? Met een MRI-scan is het mogelijk om de oorzaak van je klachten te achterhalen en een oplossing te vinden. Of als je uit voorzorg wilt weten hoe het met je gezondheid is, kan een MRI-scan zinvol zijn. Hoe sneller een aandoening of veroorzaker van klachten wordt gevonden, hoe groter de kans is op genezing.

Wil je meer informatie hierover, kijk dan op de website van Prescan.

- advertorial -