CTA arrow

Rijnland Ziekenhuis - locatie Alphen a/d Rijn

Ziekenhuizen in Alphen a/d Rijn
Rijnland Ziekenhuis, locatie Alphen a/d Rijn

Bezoekadres

Meteoorlaan 4
2402WC
Alphen a/d Rijn

Postadres

Postbus 4220
2350CC
Leiderdorp

Contact

Tel: 0172-467467
Website

Route naar Rijnland Ziekenhuis - locatie Alphen a/d Rijn

Bereken de route naar Rijnland Ziekenhuis - locatie Alphen a/d Rijn. Je kunt kiezen voor de auto of het openbaar vervoer naar dit ziekenhuis.

Locatie

Google Map

Ziekenhuizen in de buurt (25 km)

Wist je dat?

Keizersnede

Bij sommige zwangere vrouwen al voor de bevalling gekozen wordt voor een keizersnede? De redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld dat de placenta voor de opening van de baarmoeder ligt of dat de bekken van de moeder te klein zijn voor het hoofdje van de baby. In eerste instantie geven artsen altijd de voorkeur aan een vaginale bevalling, want een keizersnede heeft  een groter risico op complicaties.

Lees hier alles over de keizersnede

Wist je dat?

Dossier Hoofdpijn bij menstruatie: Wanneer is er sprake van menstruele migraine? Menstruatie een trigger kan vormen voor het ontstaan van migraine? Dit heeft te maken met je veranderende hormoonspiegel. Maar wanneer wordt er nu echt gesproken over menstruele migraine? En klopt het dat de migraineaanvallen dan heviger en moeilijker te behandelen zijn? Dat en meer lees je in het dossier Hoofdpijn bij menstruatie op Gezondheidsplein. Weten wat je te wachten staat, kan je helpen begrijpen waarom hoofdpijn optreedt en -nog belangrijker- het kan je handvaten geven om te bepalen hoe je er vanaf kunt komen. Lees snel verder!