CTA arrow

School Project onderzoek

Naar forum algemeen
 1. Geplaatst op 17-02-2012 10:07:57

  Hallo forum bezoekers,

  In opdracht van school doen wij een project en willen iets vragen.

  Wij zijn BlueSquare, een ontwerpgroep bestaande uit drie studenten binnen de opleiding Industrieel Product Ontwerpen op Windesheim te Zwolle.
  BlueSquare kreeg de opdracht van een bedrijf genaamd Paperfoam, een product te maken met het
  materiaal Paperfoam, een materiaal dat 100% afbreekbaar is in de natuur.
  Paperfoam wordt op dit moment vooral gebruikt voor verpakkingen zoals de verpakking voor de iPhone 3G. (www.paperfoam.com)
  De sector die we toegewezen kregen is de medische sector.

  Het moet een product zijn dat het liefts een probleem oplost wat in de medische sector voorkomt. Het kan ook een bestaande product zijn dat verbeterd kan worden.
  Bent u problemen tegengekomen en is er misschien geen hulpmiddel voor of kan een product simpel gezegt verbeterd worden? Deel ze gerust, u kunt ons heel veel helpen hiermee.

  Ook is er een enquete opgesteld voor mensen in de zorg.

  www.thesistools.com/web/?id=247730

  Namens BlueSquare hartelijk dank.

Wist je dat?

ADHD-vragenlijst

Een hersentest om ADHD op te kunnen sporen in 90 procent van alle gevallen betrouwbaar is? In het ziekenhuis wordt zo’n test altijd beoordeeld in combinatie met een vragenlijst, gesprekken met de ouders en eigen observaties door een arts én een psycholoog. In het jaar 2000 heeft de Gezondheidsraad het aantal kinderen met ADHD geschat tussen de 3 en 6 procent.

Lees meer over de behandeling van ADHD

Wist je dat?

Het tegenwoordig ‘hot’ is om bij een privékliniek een total body scan te laten maken? Een total body scan is een preventief onderzoek van het gehele lichaam. Om je lijf onder de loep te nemen onderga je MRI-scans, CT-scans, bloed- en urineonderzoeken. Aan de hand daarvan kan dan worden bepaald of je iets ernstigs onder de leden hebt. Wil je zo’n scan laten maken? Let dan goed op of je zorgverzekeraar het vergoedt. Dit is meestal niet het geval.

Kijk hier voor CT-scan en MRI-scan