CTA arrow

Warm hebben opgezette klieren etc.

Naar forum algemeen
  1. Geplaatst op 07-10-2011 18:59:33

    ik heb iets waar ik behoorlijk onzeker over ben, ik ben een jonge vrouw van 27 en sinds enkele weken ben ik niet fit. mijn klachten zijn : het heel erg warm hebben en veel zweten en klam zijn. temperatuur zit altijd rond de 37.6 dus geen koorts. ik heb vaak opgezette klieren in me hals. ik ben alles overheersend moe dan kan ik echt niks meer. en ik heb buien dat ik vreselijk zin heb in iets zoets. dan eet ik een koek of een snoepje en dan is het weer goed. diabetes kan het volgens mij niet zijn want mijn glucose gehalte is onlangs nog geprikt. ik heb trouwens ook slecht zicht, niet onscherp ofzo maar meer zwarte vlekken/webben voor me ogen en soms gele/roze vlekken zien.

Als verpleegkundige op zoek naar aanvullende informatie?

Als verpleegkundige op zoek naar aanvullende informatie?

Dan kunt u vanaf nu terecht op Roche4Nurses.nl. Dit is hét nieuwe gratis platform voor verpleegkundigen. U vindt er niet alleen actuele en praktijkgerichte informatie over de (bij)werkingen en toedieningsvormen van Roche producten, maar kunt ook meer lezen over nascholingen of ervaringen van collega verpleegkundigen. Alles overzichtelijk bij elkaar! Meld u hier direct aan. Dit kan gemakkelijk en snel met uw BIG-nummer. 

Vragen over eet- en slikproblemen?

Heb je een vraag over eet- of slikproblemen? Krijg je je eten niet weg en maak je je zorgen over eventuele ondervoeding bij jezelf of een naaste? Stel dan je vraag in de vraag- en antwoordrubriek Eet- en slikproblemen van Gezondheidsplein. Lisette van Os, diëtist bij stichting Malnucare, beantwoordt hier je vragen.

Stel je vraag over eet- en slikproblemen >>