CTA arrow

Warm hebben opgezette klieren etc.

Naar forum algemeen
  1. Geplaatst op 07-10-2011 18:59:33

    ik heb iets waar ik behoorlijk onzeker over ben, ik ben een jonge vrouw van 27 en sinds enkele weken ben ik niet fit. mijn klachten zijn : het heel erg warm hebben en veel zweten en klam zijn. temperatuur zit altijd rond de 37.6 dus geen koorts. ik heb vaak opgezette klieren in me hals. ik ben alles overheersend moe dan kan ik echt niks meer. en ik heb buien dat ik vreselijk zin heb in iets zoets. dan eet ik een koek of een snoepje en dan is het weer goed. diabetes kan het volgens mij niet zijn want mijn glucose gehalte is onlangs nog geprikt. ik heb trouwens ook slecht zicht, niet onscherp ofzo maar meer zwarte vlekken/webben voor me ogen en soms gele/roze vlekken zien.

Wist je dat?

Kanker.nl- alles over kankerHet helpt om goed geïnformeerd te zijn over chemotherapie? Als patiënt sta je centraal en ben je betrokken bij het behandelingsplan, zeker als er meerdere opties zijn. Zorg dus dat je zo veel mogelijk informatie verzamelt. Hoe specifieker jouw vraag, hoe beter de arts het antwoord kan toespitsen op jouw situatie. Verhalen, discussiegroepen en betrouwbare informatie over kanker kun je vinden op Kanker.nl. Zoek gerichte en betrouwbare informatie over chemotherapie op Kanker.nl.    

- advertorial -

Wist je dat?

Gipsverband

Een gipsverband pas na 48 uur hard is geworden? Als je een arm of been hebt gebroken en in de gipskamer bij de spoedeisende hulp een gipsverband hebt gekregen, is het dus belangrijk de eerste 2 dagen voorzichtig te zijn.

Lees meer over een gipsverband of gebroken botten