CTA arrow

Maand last van hoesten

Naar forum longziekten
 1. Geplaatst op 13-06-2009 19:22:20

  Hallo,

  Ik heb 17 mei meegedaan aan de 5 km hardlopen. Ik heb daarvoor al een jaar getraint. Maar toen ik de 5 km had gelopen (wat best wel intensief was) moest ik heel erg veel hoesten. Wat ik wel vaker heb na het sporten. Ik volleybal namelijk ook, en na een wedstrijd moet ik ook altijd hoesten. Dus ik vond het niet zo raar. Dat was gewoon omdat ik me zo erg had ingespant. Maar, nu een maand later (13 juni) hoest ik nog steeds. Elke dag moet ik zowiezo wel een keer hoesten, en het is niet omdat ik verkouden ben, want daar heb ik totaal geen last van. Ik heb geen idee hoe dat kan, kijk als het nou een week was. Maar het is al een maand zo. Heeft iemand enig idee wat ik kan hebben?
  Als u enig idee heeft, wilt u dan een reactie achterlaten?
  Groetjes!

 1. hai,

  misschien een idee om even langs de huisarts te gaan?

  gr mar

  Geplaatst op 14-07-2009 09:34:42

Wist je dat?

Staar

Tijdens een staaroperatie de oogarts je troebele lens vervangt door een nieuwe heldere kunstlens? Het troebel worden van de ooglens wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door ouderdom, maar het kan ook aangeboren zijn of door een ziekte ontstaan (zoals suikerziekte). Er wordt altijd maar één oog per keer behandeld, zodat je nog steeds kunt zien met het andere oog en je de dagelijkse dingen kunt blijven doen.

Lees meer over staar en een staaroperatie.

Wist je dat?

Malnucare: als eten een zorg wordtEr specialistische zorg beschikbaar is bij ondervoeding? Is eten een zorg voor jou, of maak je je zorgen om familie? Eet je wel voldoende? Of heb je misschien moeite om je eten weg te krijgen? Bij Stichting Malnucare kun je terecht met deze vragen. MalnuCare is een informatie- en behandelcentrum bij (dreigende) ondervoeding. Iedereen kan hier terecht wanneer eten een zorg wordt. De diëtisten van Malnucare geven adviezen om ondervoeding te voorkomen en indien nodig te behandelen. 

Malnucare- als eten een zorg wordt

- advertorial -