CTA arrow

Wie heeft er ook longabcessen

Naar forum longziekten
 1. Geplaatst op 04-10-2008 19:45:39

  Sinds mijn 25e lig ik om de paar jaar een paar weken in het ziekenhuis met geinfecteerde longabcessen.
  In mijn linkerlong zitten namelijk diverse holtes die soms geinfecteerd raken als ik verkouden of grieperig ben.
  Hierdoor ben ik dan ook meteen zo\'n 3 a 4 maanden uit de roulatie met werken. Dit vind ik erg vervelend, hoewel ik er niets aan kan doen voel ik me als een last voor de organisatie (ik werk op een basisschool)
  Ook thuis met twee jonge kinderen is het erg lastig.
  Ik ben nu 35 en lig meestal op een afdeling met allemaal oude (vaak gelukkig gezellige!) mensen.
  Ik hou er niet van om te klagen maar ik voel me toch een beetje een pechvogel af en toe. Ik vind het jammer dat ik niet kan praten met \'lotgenoten\', omdat ik nog nooit gehoord heb van iemand met hetzelfde probleem. Het zou me helpen relativeren.
  Wie kent er iemand met longabcessen of is zelf patient, em zou eens met mij hierover willen praten?


Wist je dat?

Malnucare: als eten een zorg wordtEr specialistische zorg beschikbaar is bij ondervoeding? Is eten een zorg voor jou, of maak je je zorgen om familie? Eet je wel voldoende? Of heb je misschien moeite om je eten weg te krijgen? Bij Stichting Malnucare kun je terecht met deze vragen. MalnuCare is een informatie- en behandelcentrum bij (dreigende) ondervoeding. Iedereen kan hier terecht wanneer eten een zorg wordt. De diëtisten van Malnucare geven adviezen om ondervoeding te voorkomen en indien nodig te behandelen. 

Malnucare- als eten een zorg wordt

- advertorial -

Wist je dat?

Dossier Behandelingen en therapiemogelijkheden bij borstkanker

Er verschillende behandelingen en therapieën mogelijk zijn bij borstkanker? Meestal wordt borstkanker behandeld met een combinatie van verschillende behandelingen. Wat houden deze precies in? En wat gebeurt er na deze behandelingen? Dat lees je in het dossier Behandeling en therapiemogelijkheden bij borstkanker. Ook komt er aan bod wanneer je in aanmerking kunt komen voor een borstreconstructie of een borstprothese.